Kelas Huruf Online

Kelas Huruf Online

Hanya Dengan RM10, Anda

Akan Boleh Kenal Huruf dan Bezakan Bentuk Huruf


Kepada sahabat yang dihormati...

  • Rasa malu sebab masih tak boleh mengaji?
  • Huruf tak kenal. Lagi lah keliru jika huruf bersambung.
  • Seminar dan kelas dah banyak join. Macam-macam buku dah beli.
  • ......tapi masih tak boleh mengaji?


Habis tu??

Apa pilihan anda untuk boleh mengaji Alquran?


Memperkenalkan
Kelas Huruf Online


Dalam Kelas Huruf Online, anda akan dapat belajar topik-topik yang BEGITU PENTING sebagai persediaan diri.



Bab 1: "Konsep Asas Suku Kata Alquran"


Kenapa rasa susah sangat nak belajar Alquran ni? 

Sebab kita tak mula belajar daripada asas.


Selama beberapa tahun mengadakan kelas Alquran untuk dewasa, saya banyak tekankan pemahaman konsep.


Apabila asas 'clear'

Proses seterusnya belajar jadi lebih mudah



Bab 2: "Bentuk Huruf Tunggal"


Kenapa susah sangat nak kenal huruf?

Huruf yang paling susah nak ingat adalah;

Sod

Dhod

Tho

Zho


Dalam kelas ni kita semua belajar semua bentuk huruf.

Kita juga belajar 'trik' mudah untuk senang bezakan setiap huruf. 


Bab 3: "Bentuk Huruf Bersambung"

"Apabila huruf tunggal saya boleh baca.. 

...Tapi bila dah bersambung saya jadi tak boleh baca laaa ustaz"


Ada yang turut hadapi masalah macam ni?

Kita kongsikan cara untuk mudah nak kenalpasti huruf apabila bersambung.


Caranya mudah sahaja iaitu dengan cara mengira __________ . (kita bincang lebih lanjut dalam kelas)




Bab 4: "Bacaan Pelbagai Baris"


Keliru dan pening apabila huruf ada banyak baris?


Apa cara nak bunyikan huruf apabila ada pelbagai baris?

Kenapa kita perlu bunyikan dengan bunyi berbeza?


Apa cara nak bunyikan dengan tebal atau nipis?

Adakah setiap huruf cara sebut apabila baris berlainan itu sama?


Semua persoalan ini kita jawab dalam Kelas Huruf Online.



Pengeras?
RM10 sahaja.


Kenapa kelas mengaji kena bayar?

Kerana kualiti ilmu nya yang LUAR BIASA.


Anda dapat kualiti dan NILAI.

Jangan ingat RM10 je bermaksud barang murahan.


... boleh FOLLOW ke belajar secara ONLINE ni ustaz? mungkin sahabat kita ni boleh yakinkan anda...




...DULU TAK KENAL HURUF.. Keliru SOD DHOD THO ZHO, sekarang 90% dah MASALAH SELESAI..









...dan kalau anda masih RAGU-RAGU

tentang kualiti kelas ni, mungkin mereka
boleh MEYAKINKAN anda...














Langkah Seterusnya?
Sila pilih Kelas Huruf Online pilihan anda di bawah....


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Kelas Huruf Online - 14 Mei - 9PM HABIS
Kelas Huruf Online - 17 Mei - 9PM HABIS
Kelas Huruf Online - 20 Mei - 9.15PM HABIS
Kelas Huruf Online - 21 Mei - 10AM HABIS
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau